Ingrediente
-400 g cepe
-200 ml lapte
-4 fileuri de piept de pui
-sare
-curry
-2 linguri ulei
-2 linguri ulei
-100 ml supa de legume
-100 ml smantana
-120 g faina
-margarina pentru fritat
Mod de preparare
1. Ceapa se curata si se taie rondele subtiri, se aseaza intr-un vas ceramic plat si se acopera cu lapte. Se cresteaza fileurile adanc, pe lung, de desfasoara, se sareaza si se pipereaza. Se prajesc de jur imprejur in ulei cam 6 minute. Se toarna supa si smantana, se lasa sa se patrunda la foc slab cateva minute.
2. Se incinge margarina. Se lasa sa se scurga feliile de ceapa, se tavalesc prin faina si se friteaza pe rand, amestecand, cate 4 minute. Se scot cu lingura de spuma si se lasa sa se scurga pe prosoape de hartie, se sareaza. Feliile de carne se condimenteaza cu curry si se servesc cu feliile de ceapa.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu