marți, 2 iunie 2009

Torta del Rio


Avand in vedere ca am gasit mango la reducere m-am hotarat sa incerc ceva mai inedit si care sa nu coste o avere.


Blat
-400 g biscuiti
-200 g unt topit
-3 linguri cacao
Crema
-15 g gelatina
-500 g branza de vaci
-1 plic zahar vanilat
-3 linguri suc de lamaie
-60 g zahar pudra
-400 ml frisca
-3 fructe mango

Mod de preparare:
1. Se zdrobesc biscuitii, se framanta cu unt si cacao. Se incrusteaza pe fundul unei forme de tort cu diametrul de 26 de cm tapetata cu hartie de copt. Se da la frigider 60 min.
2. Se inmoaie gelatina in apa rece. Se amesteca branza cu zahar vanilat, suc de lamaie si zahar pudra. Se topeste gelatina la foc moale, se inglobeaza mai intai in 2 linguri de crema si apoi in restul. Cand compozitia incepe sa se inatreasca, se inglobeaza frisca batuta. Se aseaza crema pe tort si se da la frigider 3 ore.
3. Se decojesc fructele de mango, se taie pulpa felii de pe sambure si se orneaza tortul dupa imaginatie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...