miercuri, 3 iunie 2009

Spaghete Carbonara


Acest minunat fel l-am mancat prima data in Italia si pot sa va spun ca sunt o desavarsire.

Ingrediente
-300 g spaghete
-2 oua
-2 galbenusuri
-4 linguri smantana
-250 g ceafa afumata taiata cubulete mici
-100 g parmezan ras
-sare si piper alb macinat

Mod de preparare
1. Se fierb pastele dupa indicatiile de pe ambalaj. Ceafa se prajeste intr-o tigaie teflonata fara nici un pic de grasime.
2. Se bat ouale cu galbenusurile, smantana si jumatate din cantitatea de parmezan si se condimenteaza cu sare si piper.
3. Cand pastele sunt gata se amesteca cu carnea si sosul de oua, cat inca sunt fierbinti. Se servesc cu parmezan deasupra.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...