duminică, 29 martie 2009

Roast pork cutlets with creamy mustard sauce


Sau Cotlete de porc cu sos de smantana si mustar.Reteta este de pe taste.com .au si are un gust inedit si foarte bun.

Ingrediente:
-4 cotlete de porc
-800 g cartofi
-2 ardei Kapia rosu
-1 lingura ulei de masline si extra pt prajit
-2 linguri mustar
-1 canita supa de pui
-3 linguri smantana
-1 legatura patrunjel
-sare si piper

Mod de preparare
1. Se curata cartofii si se taie in patru. Se curata ardeii de miez si nervuri si se taie bucati.
2. Se prepara sosul de mustar amestecand uleiul de masline, supa de pui, mustar, sare si piper. Se toarna sosul peste cartofii cu ardei si se amesteca bine legumele pentru a se repartiza uniform sosul.
3. Se prajesc intr-o tigaie cotletele pana se rumenesc bine. Se aseaza legumele intr-o tava impreuna cu sosul si se pun deasupra cotletele, care se condimenteaza cu sare si piper. Se pune o folie de aluminiu peste tava si se da la 200 C pentru 50 de minute.
4. Se scoate tava , se ia folia si se pun cotletele in farfurii. Smantana se amesteca cu patrunjelul taiat marunt si apoi se toarna peste legumele fierbinti, amestecandu-se cu acestea. Se mai da la cuptor pentru 10 minute. Se serveste cu coltletele de porc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...