duminică, 22 martie 2009

Chicken with lemon and garlic


Aceasta ar fi cea de-a doua reteta de pe site-ul australian de-a dreptul delicioasa si care s-ar traduce "Pui cu lamaie si usturoi".

Ai nevoie de:
-4 pulpe de pui cu spate
-80g unt moale
-2 lingurite cimbru
-1 lingurita coaja de lamaie
-3 catei de usturoi zdrobiti si apoi maruntiti
-sare si piper

Pentru inceput cureti f bine pulpele si incerci sa desprinzi cu degetele pielea de pe carne fara sa o rupi.Procedezi la fel cu toate pulpele. Untul il amesteci cu condimentele, cimbru, lamaie si usturoi . Il bagi sub pielea de pe pulpe si incerci sa repartizezi compozitia pe toata suprafata pulpei.La final legi pielea cu o scobitoare pe interior. Pulpele astfel captusite le-am pus intr-o punga magica impreuna cu cartofi taiati in 4 si le-am dat la cuptor pentru 1 ora si 30 de minute. Inainte cu 20 de minute sa fie gata am intepat punga de 6 ori.

Au iesit super aromate si gustoase!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...