miercuri, 19 iunie 2013

PB&J Sandwich Cookies

Capsunile sunt din nou vedete! Nu mai au mult si vor disparea. Doar cei dintre noi care au in gradina cele care fac rod de doua ori pe an se vor mai bucura de ele (printre care ma numar si eu :)  ) De data aceasta daca ati facut gem proaspat deschideti un borcanel mai repede si bucurati-va de acesti biscuiti deliciosi.



Ingrediente
- 1/2 cup unt, la temp camerei
- 1/2 cup unt de arahide
- 1 cup zahar brun
- 1/3 cup zahar tos
- 2 oua, la temp camerei
- un plic zahar vanilat de Bourbon
- 3 cup faina
- o lingura amidon de porumb
- 1 1/2 lingurita bicarbonat
- 1 lingurita sare

Mod de preparare
1. Mixati intr-un bol pe viteza medie untul moale, untul de arahide si cele doua tipuri de zahar. Adaugati zaharul vanilat si ouale pe rand, mixand bine dupa fiecare.
2. Intr-un alt bol amestecati faina, amidonul si sarea. Adaugati la aluat in mai multe etape, incorporand cu ajutorul unei spatule de silicon. Formati o bila si lasati-o la frigider timp de cel putin 3 ore(sau peste noapte).
3. Preincalziti cuptorul la 180 C si tapetati cu hartie de copt doua tavi mari. Impartiti aluatul in bile de marimi egale si coaceti-le timp de 8 minute.
4. Lasati biscuitii sa se raceasca si formati sandwich-uri cu ajutorul deliciosului gem de capsuni. Merg bine la micul dejun alaturi de o cana mare de lapte.
Sursa

2 comentarii:

Adina spunea...

Tocmai am stins aragazul,gemul este gata!:)
Biscuitii sunt trecuti pe lista de weekend!

Paula Gafitescu spunea...

Vrea si eu un sandwich, sau poate doi ca tare bine arata!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...