joi, 14 martie 2013

Pate de peste afumat

De mult nu am mai facut un aperitiv usor si mai ales unul cu peste, asa ca era cazul sa ma revansez.

Ingrediente
- 150 g peste afumat
- 200 g crema de branza
- 1 lingurita crema de hrean
- suc de lamaie
- ceapa verde, marar verde
- sare, piper

Mod de preparare
Curatati pestele, daca este cazul, de oase si zdrobiti-l bine de tot cu furculita. Adaugati crema de branza, crema de hrean si verdeturile tocate marunt. Amestecati usor si condimentati dupa gust cu sare, piper si suc de lamaie. Serviti cu paine de secara prajita si salata verde, tanara.

2 comentarii:

Dia Daria spunea...

buna idee, multumesc pt. reteta!

hapleablog spunea...

Mmmm...ce bunatate!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...