marți, 1 mai 2012

Queen of puddings


....sau Regina budincilor. Reteta e a lui Jamie si ar fi un singur lucru de adaugat si anume sa aveti grija cand alegeti pesmetul sa fie de foarte buna calitate.

Ingrediente
- 4 oua
- 565 ml lapte
- 115 g pesmet
- 225 g zahar
- 1 plic zahar vanilat
- 4 linguri gem de mure(sau zmeura, sau de care va place)

Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 150 C. Separati galbenusurile de la 3 oua si bateti-le intr-un castron laolalta cu celalalt ou. Adaugati laptele, pesmetul, zaharul vanilat si 85 g zahar. Separat, intindeti gemul intr-un vas de ceramica si distribuiti-l uniform. Adaugati compozitia de oua si lapte si dati la cuptor pentru o ora sau pana se incheaga.
2. Intr-un alt vas bateti cele trei albusuri pana devin spuma tare. Adaugati apoi restul de zahar si continuati sa bateti pana cand acesta s-a topit complet. Scoateti vasul din cuptor si intindeti acest amestec deasupra. Dati la cuptor 15-20 de minute sau pana cand bezeaua devine usor aurie.

1 comentarii:

Mirela spunea...

Ce retetaaaaaa!este urmatoarea pe lista mea de realizari.Pupiciii.

Trimiteţi un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...