luni, 12 decembrie 2011

Farfalle cu sos de nuci si rosii uscate

O combinatie inedita, dar deosebit de gustoasa care va poate rasfata serile racoroase de iarna.



Ingrediente
- 400 g paste farfalle
- 100 g rosii uscate in ulei
- 70 g miez de nuca
- 3 catei usturoi
- 3 linguri cascaval ras
- o legatura patrunjel
- 3 linguri ulei de masline
- sare, piper

Mod de preparare
1. Se lasa sa se scurga rosiile uscate si se pastreaza uleiul. Se toaca impreuna, la robot, miezul de nuca si usturoiul. Pastele se fierb in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg si se pune deoparte putina apa de pe ele.
2. Se incing 3 linguri ulei de masline si se calesc rosiile taiate marunt, impreuna cu amestecul de nuca si usturoi. Se stinge cu apa pusa deoparte si uleiul de pe rosii. Se adauga cascavalul si se lasa sa se topeasca. Se presara  patrunjel tocat marunt si se  condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Pastele se amesteca rapid cu sosul de nuci si se servesc fierbinti.

2 comentarii:

In bucatarie la Sidy spunea...

Pot sa vin la o portie ca tare fain arata ???
Te tzuc draga mea !

Claudia Mic spunea...

Te astept cu drag si te tzuc si eu!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...