marți, 1 noiembrie 2011

Papricas de porc cu cartofi

Zi banala sau zi de papricas? Sper sa va delectati cu aceasta mancarica de zile reci!

Ingrediente
- 400 g carne de porc
- 50 ml ulei
- 150 g ceapa
- 1 kg cartofi
- 3 catei usturoi
- 100 ml smantana
- 100 ml supa de oase
- patrunjel verde
- cimbru, boia dulce, sare, piper

Mod de preparare
1. Carnea se portioneaza si se sareaza. Ceapa se toaca marunt. Cartofii se taie cuburi, iar usturoiul si patrunjelul verde se toaca marunt.
2. Se incinge uleiul si se calesc bucatile de carne impreuna cu ceapa. Se adauga usturoiul pisat, boiaua dulce si se stinge cu supa de oase. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se fierbe de jumatate, apoi se adauga cartofii si se continua fierberea pana cand acestia sunt gata(cam 40 de minute in total).
3. Lafinal se adauga smantana si patrunjelul verde si se continua fierberea inca 5 minute. Se serveste cald cu patrunjel verde deasupra.

1 comentarii:

Antonina Sofia Sociu spunea...

Consistent! si cum e porc, nu refuz ;)

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...