marți, 14 iunie 2011

Limonada de capsuni

O minunata reteta de pe taste care imi da atatea ideei de fiecare data. Capsunii inca mai rezista in gradina, asa ca probabil voi reveni si cu alte retete care-i au ca personaj principal.

Ingrediente
-sucul de la 3 lamai
-110 g zahar
-500 g capsuni
-750 ml apa minerala rece
-1 praf sare



Mod de preparare
Amestecati sucul de lamaie proaspat stros cu zaharul si praful de sare. Dupa ce zaharul s-a topit, adaugati sucul peste capsunile spalate si curatate. Pasati fructele cu un blender sau cu ajutorul unui robot de bucatarie cu vas mare. Adaugati apa minerala si apasati de doua ori butonul "pulse" sau "turbo" al  aparatului. Serviti imediat peste cuburi de gheata.

2 comentarii:

Lacrima spunea...

Inedita! :) Da' sarea parca n-as pune-o ... in limonada?

Claudia Mic spunea...

Salut Lacrima!Sa sti ca e exact ca vorba aceea ca sarea-n bucate.Sa nu-ti imaginezi ca e multa, dupa cum spune si reteta e un varf de cutit/un praf/cateva granule.Intensifica gustul dulce al amestecului.

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...