marți, 16 noiembrie 2010

Rulada de pui pe pat de spanac


Lejera, minunata.Nu mi-am putut imagina ca spanacul poate sa-si joace atat de bine rolul de garnitura.

Ingrediente
-1 kg spanac
-4 fileuri de piept de pui
-125 g mozzarella
-4 felii sunca de praga
-2 oua
-3 linguri faina
-3 linguri pesmet
-1 catel de usturoi
-2 linguri unt
-sare,piper,boia

Mod de preparare
1. Se curata si se opareste putin spanacul in apa cu sare.Se da apoi sub jet de apa rece.Se pune la topit untul si se prajeste in el usturoiul taiat marunt.Se adauga spanacul si se condimenteaza cu sare si piper.Se lasa sa fiarba pana se reduce sosul la jumatate.
2. Se bat fileurile de pui.Se condimenteaza cu sare, piper, boia.Se taie mozzarella in patru bucati potrivite, care se infasoara in feliile de sunca.Se aseaza pe fileurile de pui si se impacheteaza.
3. Se dau prin faina, apoi prin ou si la final prin pesmet.Se prajesc in ulei incins, pe toate partile.Se servesc taiate jumatati pe o portie buna de spanac stropit cu sos de unt din abundenta.

2 comentarii:

Iulia spunea...

Arata pur si simplu delicios. Noi suntem fan piept de pui asa ca...multumesc de idee;)!

Claudia Mic spunea...

Cu placere!Si la noi e un preparat tare apreciat.

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...