sâmbătă, 18 septembrie 2010

Rulada de pasare cu fasii de legume


Ingrediente
-4 felii piept de pui
-sare, piper
-o jumatate de dovlecel
-1 morcov
-1 ardel rosu
-3 linguri ulei de masline
-o jumatate de lingurita cimbru uscat

Mod de preparare
1. Se incinge cuptorul la 200C.Se sareaza si se pipereaza carnea de pui. Se curata legumele si se taie bastonase lungi. Se repartizeaza pe feliile de carne si se ruleaza.Se leaga cu ata de bucatarie sau se fixeaza cu scobitori.
2. Se amesteca uleiul de masline cu sare, piper si cimbru.Se ung ruladele de carne cu acest amestec si se aseaza intr-o tava cu gratar. Se coc ruladele 15-20 de minute. Se scot, se indeparteaza ata sau scobitorile si se servesc cu paste sau orez.

1 comentarii:

kadiavsdutzu spunea...

Rulada de pui fac si eu, dar n-am incercat pana acum varianta cu fasii de legume. O idee foarte buna!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...