sâmbătă, 17 aprilie 2010

Supa de pui cu spanac si cartofi


Este un fel de mancare lejer si in acelasi timp foarte delicios.
Ingrediente
-2 linguri ulei de masline
-1 ceapa rosie
-3 catei de usturoi
-1 l supa de gaina
-2 bucati coaja de lamaie fara partea alba
-sofran
-600 g cartofi rosii
-400 g piept de pui
-500 g spanac tanar

Mod de preparare
1.Incalziti uleiul in oala de supa. Taiati ceapa in jumatati si apoi feliati-o foarte fin. Usturoiul zdrobiti-l. Caliti ceapa in uleiul incins pentru 5 minute si adaugati apoi usturoiul. Mai lasati pe foc inca un minut pentru aromatizare.
2. Adaugati supa de gaina,coaja de lamaie si sofranul. Reduceti flacara si puneti cartofii si pieptul de pui taiate cuburi marunte. Fierbeti acoperit timp de 30 de minute.
3.Adaugati spanacul si mai tineti pe foc inca 2 minute. Condimentati cu piper si sare daca mai este nevoie. Se serveste cu paine prajita.

1 comentarii:

Bucataras spunea...

Felicitari pentru intrarea in cincursul Hapi Hap iti face pofta! Delicioasa reteta!

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...