miercuri, 2 septembrie 2009

Supa mexicana


Aceasta supa o fac dedicatie speciala prietenei mele Dana care de mult ma tot "sacaie" sa revin cu ceva nou la acest capitol.


Ingrediente
-1 morcov
-2 cartofi
-150 g telina
-1 catel de usturoi
-1 ceapa
-100 g costita afumata
-2 linguri malai
-800 ml supa de carne
-100 g boabe de porumb din conserva
-100 ml smantana
-suc de lamaie, sare si piper

Mod de preparare
1. Morcovii se taie betisoare iar cartofii cuburi. Se toaca ceapa si usturoiul.
2.Se toaca cubulete costita si se topeste intr-o craticioara dupa care se scot pe o farfurie. In grasimea ramasa se calesc ceapa si usturoiul. Se adauga telina, morcovii si cartofii si se calesc 3 minute. Se adauga malai si se caleste amestecand. Se stinge cu putina apa, apoi se toarna supa si se lasa sa fiarba 20 de minute, amestecand din cand in cand.
3. Se adauga in supa boabele de porumb scurse de zeama, costita si smantana; se lasa la foc mic inca 5 minute. Apoi se potriveste de sare, piper si suc de lamaie si se presara patrunjel tocat marunt.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...