luni, 31 august 2009

Potcoave cu ciocolata alba


Ingrediente
-220 g faina de porumb cu granulatie fina pentru dulciuri
-200 g faina alba
-160 g zahar
-70 g nuci macinate fin
-270 g unt
-4 oua
-1 plic zahar vanilat
-100 g ciocolata alba
-un varf de cutit de sare

Mod de preparare
1. Intr-un bol mai mare amestecati cele doua faini cu sare. Incorporati apoi pe rand cele patru oua si untul taiat cuburi mici. Dupa ce obtineti o pasta omogena adaugati nuca amestecata cu zaharul vanilat si zahar.
2. Aluatul obtinut se pune la odihna pentru 30 de minute la frigider. Se scoate si se spriteaza sub forma de potcoava pe o tava intinsa cu hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit la 180 C pentru 20 de minute.
3. Se topeste ciocolata pe baie de aburi si se dau capetele fursecurilor prin ea dupa ce s-au racit complet in prealabil. Se servesc la ceai sau la cafea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...