Reteta este de pe site-ul australian taste.com.au si cantitatile sunt exprimate in "cups". Eu am folosit paharul de la masina de facut paine care avea aceasta gradatie , dar care dintre voi nu are poate sa caute pe net un program care converteste aceste cups in grame. E super simplu!
Ingrediente:
-4 banane taiate in doua pe lungime
-3/4 cups faina
-1/4 lingurita scortisoara macinata
-1/4 cups zahar
-1 ou batut
-1/3 apa minerala
-toping, lapte condensat si frisca pt ornat
Mod de preparare
1. Se amesteca faina cu scortisoara intr-un bol adanc. Se adauga zaharul si se face o gaura in mijloc. Se toarna oul batut si apa minerala. Se amesteca bine pana se dizolva zaharul si se incorporeaza bine celelalte ingrediente. Se da la frigider pentru 30 de minute.
2. Se scoate si se tavalesc bananele prin aluat, iar apoi se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc bine. Se lasa putin sa se odihneasca si se orneaza cu frisca, toping de ciocolata si lapte condensat cu aroma de capsuni sau orice altceva ce va place.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu