Ingrediente
- 200 g spaghete
- doua maini spanac tanar
- 2 catei usturoi
- 50 g faina
- 50 g unt
- 75-100 ml lapte
- sare, piper, ulei de masline, parmezan
Mod de preparare
1. Puneti apa pentru paste sa fiarba, adaugand putina sare. Tocati marunt usturoiul si caliti-l intr-o tigaie cu ulei de masline incins (atentie se arde foarte usor). Adaugati apoi spanacul tocat si condimentati cu putina sare.
2. In continuare se pregateste sosul cremos. Puteti sa-l afceti direct in tigaie sau intr-un alt vas si sa-l adaugati apoi la paste si spanac. Se topeste untul, se adauga faina si se amesteca pana obtineti un aluat omogen.
3. Apoi se incorporeaza laptele caldut in fir subtire. La final se amesteca cu spanacul din tigaie si spagetele fierte, condimentand cu sare si piper. Se iau de pe foc si se servesc cu mult parmezan deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu