Ingrediente
- 160 g ton,scurs din conserva
- un ou fiert, separat galbenusul de albus
- 1 lingurita mustar (poate fi si cu boabe)
- o lingurita capere tocate
- o lingura ceapa rosie tocata marunt
- 3 linguri tulpini de telina tocate marunt
- o rosie mica tocata cubulete
- putin patrunjel verde tocat fin
- sare, piper, ulei de masline, suc de lamaie
- paine prajita, chips-uri cu sare (optional)
Mod de preparare
Amestecati tonul zdrobit cu furculita,impreuna cu mustar si galbenus.
Adaugati apoi caperele,patrunjelul si albusul feliat fin.
Adaugati restul legumelor tocate si condimentati cu sare, piper, ulei si suc de lamaie.
Puneti salata pe felii de paine neagra sau de secara prajite si acoperiti cu chips-uri cu sare. Merge bine ca aperitiv sau cina.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu