sâmbătă, 7 septembrie 2013

Pavlova si capsuni marinate in otet balsamic

O reteta care nu are nevoie de prea multe cuvinte, e buna rau si gata.

Ingrediente
- o pavlova dupa reteta de baza
- 250 g capsuni
- 3 linguri zahar
- 5 linguri otet balsamic
- 200 ml smantana
- 2-3 linguri zahar
- 1 pliculet zahar vanilat de Bourbon
- cateva frunze de menta

Mod de preparare
1. Curatati capsunile de codite, taiati-le jumatati si amestecati-le cu zahar si otet balsamic. Lasati-le la marinat cel putin doua ore.
2. Dupa ce s-a racit blatul de bezea, bateti frisca cu 2 linguri zahar si zahar vanilat. Puneti frisca deasupra blatului si acoperiti cu capsuni si o lingura doua din marinata. Presarati cetava frunze de menta si puteti servi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu