luni, 16 iulie 2012

Muffins cu mar si capsuni

Ultimele capsunele din acest an, mai dulci ca oricand din cauza caldurii dar si mai bune in aceasta reteta perfecta pentru micul dejun.



Ingrediente
- 125 g faina cu agent de crestere
- 1/2 lingurita scortisoara
- 73 g zahar brun
- 122 g iaurt
- 60 ml lapte
- 1 ou
- 75 ml ulei
- 2 linguri mere tocate cuburi mici
- 2 linguri capsuni tocate cuburi mici

Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul al 180 C. tapetati cu hartie de copt formele de muffins. Intr-un bol mai adanc amestecati faina cernuta cu scortisoara si zahar brun, apoi faceti o fantanita in mijloc.
2. Intr-un alt bol amestecati ingredientele lichide cu ou si fructe. Adaugati amestecul obtinut la faina si amestecati usor cu o lingura de lemn pana obtineti un aluat omogen.
3. Impartiti aluatul intre formele de briose si dati la cuptor pentru 12-15 minute. Se pot servi imediat sau se pot pastra intr-un vas inchis etans pentru 2 zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu