sâmbătă, 28 noiembrie 2015

Pupkin Pecan Cobbler

Pana in prezent mancasem Cobbler doar cu fructe si stiam ca e un desert super bun, dar cel cu dovleac e mai mult decat divin. Prajitura pufoasa, umeda si crocanta(de la nuci) deasupra si sos gros ca de caramel dedesupt...YUUUM!



Ingrediente
-1 cup+3 linguri faina
- 2 lingurite praf de copt
- un praf de sare
- 3/4 cup zahar tos
- 1 lingurita scortisoara
- 1/2 lingurita nucsoara macinata
- 1/2 lingurita cuisoare macinate
- 1/2 cup miez de dovleac copt
- 1/4 cup lapte
- 1/4 cup ulei
- 1 1/2 lingurita esenta de vanilie

Topping:
- 1/2 cup zahar tos
- 1/2 zahar brun
-  o mana buna de nuci tocate grosier
- 1 1/2 cup apa clocotita

Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180 C, puneti grilajul cuptorului la mijloc si o folie de aluminiu sub el. Amestecati intr-un bol mare ingredientele solide si condimentele. In alt bol amestecati ingredientele lichide si adaugati-le la cele solide, incorporandu-le cu o spatula de silicon.




2. Turnati aluatul obtinut intr-o tava de 20*20 cm si nivelati-l. Presarati deasupra toppingul facut din cele trei ingrediente amestecate. La final turnati apa clocotita fara sa amestecati. Dati la cuptorul incalzit bine pentru 40-45 de minute. Lasati sa se raceasca 10-15 minute si serviti cu frisca sau inghetata de vanilie. Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu