Daca vreti o carne de pui frageda marinati-o, daca o vreti si mai buna marinati-o in lapte batut.:) Yuuum!
Ingrediente
- 6 pulpe de pui crestate sau nu :)
- 500 ml lapte batut
- 5 catei de usturoi
- o lingura rasa sare
- o lingura rasa zahar
- 1 1/2 lingurita paprika
- piper
- ulei de masline
Mod de preparare
1. Puiul trebuie marinat peste noapte la frigider. Preparati marinata ametecand laptele batut cu usturoi pisat, sare, zahar, piper (fiti generosi) si paprika. Adaugati pulpele curatate si marinata obtinuta intr-o punga zip-lock. Sigilati si lasati la frigider pana a doua zi.
2. Ungeti o tava cu ulei de masline si asezati frumos pulpele in ea. Stropiti carenea cu putin ulei si dati la cuptorul incins pentru 40-50 de minute, pana cand se rumeneste bine si este gata. Serviti cu orez si legume gratinate. POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu