sâmbătă, 10 august 2013

Nectarine Cobbler

Un desert numai bun de canicula cu muuulta inghetata alaturi! Ma enerveaza la maxim caldura asta care parca nu vrea sa ma lase sa profit de tot ce e in sezon!



Ingrediente
- 113 g unt
- 1 cup zahar
- 1 cup faina
- 1 lingura rasa praf de copt
- 1/2 lingurita scortisoara
- un praf cuisoare macinate
- un praf nucsoara macinata
- 3/4 cup lapte
- 3-4 nectarine taiate felii
- 1/3 cup zahar brun


Transformare cups in grame
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180 C. Topiti untul si lasati-l sa se caramelizeze, atentie fiti cu ochii pe el pentru ca se arde foarte repede. Turnati-l apoi (cu tot cu impuritatile caramelizate) intr-un vas ceramic de 20*20cm.

2. Intr-un bol mai adanc amestecati faina impreuna cu zahar si condimente. Adaugati apoi laptele si incorporati bine. Puneti aluatul peste untul topit FARA SA AMESTECATI si adaugati deasupra nectarinele intr-un sirag uniform (fara sa amestecati aluatul). Presarati apoi cu zahar brun.





3. Dati la cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute, pana se caramelizeaza frumos deasupra. Serviti cald alaturi de multa inghetata de vanilie sau frisca.
Sursa




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu