Ingrediente
- 113 g unt
- 1 cup zahar
- 1 cup faina
- 1 lingura rasa praf de copt
- 1/2 lingurita scortisoara
- un praf cuisoare macinate
- un praf nucsoara macinata
- 3/4 cup lapte
- 3-4 nectarine taiate felii
- 1/3 cup zahar brun
Transformare cups in grame
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180 C. Topiti untul si lasati-l sa se caramelizeze, atentie fiti cu ochii pe el pentru ca se arde foarte repede. Turnati-l apoi (cu tot cu impuritatile caramelizate) intr-un vas ceramic de 20*20cm.
2. Intr-un bol mai adanc amestecati faina impreuna cu zahar si condimente. Adaugati apoi laptele si incorporati bine. Puneti aluatul peste untul topit FARA SA AMESTECATI si adaugati deasupra nectarinele intr-un sirag uniform (fara sa amestecati aluatul). Presarati apoi cu zahar brun.
3. Dati la cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute, pana se caramelizeaza frumos deasupra. Serviti cald alaturi de multa inghetata de vanilie sau frisca.
Sursa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu