miercuri, 21 noiembrie 2012

Frittata cu cartofi, ceapa verde si marar

O reteta GoodFood usor de preparat si mancat cu multa pofta.

Ingrediente
- 400 g cartofi fierti
- 4 oua, batute
- 4 tulpini de ceapa verde
- o legatura mica marar
- 2 linguri ulei de masline
- 25 g cascaval

Mod de preparare
1. Curatati de coaja si feliati cartofii. Spalati si taiati fin ceapa si mararul. Incingeti intr-o tigaie, care se poate pune si la cuptor, uleiul de masline si prajiti rondelele de cartofi cca 8 minute pana devin usor crocante.
2. Batem ouale impreuna cu ceapa, mararul, sare si piper. Le adaugam peste cartofi si dam focul pe mic. Presaram cascavalul ras deasupra si lasam 8 minute pana amestecul incepe sa se aseze, apoi dam pe grill-ul cuptorului pentru cateva minute, pana capata o crusta aurie deasupra.

4 comentarii: