Yupii!au aparut cartofii noi si in gradina, asa ca liber la retete delicioase cu aceste minunatii marunte.
Ingrediente
- 1 kg cartofi noi mici
- 150 g bacon, taiat marunt
- 7-8 frunze de salvie
- 2 catei de usturoi
- 3-4 fileuri ansoa
- ulei de masline, piper
Mod de preparare
Curatati cartofi cu ajutorul unei perii si punetii la fiert in apa cu sare. Intre timp prajiti baconul impreuna cu cateva picaturi de masline. Dupa ce a lasat suficienta grasime adaugati usturoiul tocat, ansoa taiata cubulete mici si frunzele de salvie. Mai lasati pe foc pana capata aroma si adaugati putina lamaie. Taiati cartofii fierti in jumatati si turnati deasupra lor sosul de bacon. Condimentati cu piper si sare doar daca mai este nevoie. Seviti calda.
Imi place mult salata ta!
RăspundețiȘtergere