A venit toamna si dovleacul placintar si-a facut aparitia :))). E timpul pentru dulciuri fenomenale!
Ingrediente:
- 115 g unt
- 50 g zahar brun
- 100 g zahar tos
- o lingurita esenta de vanilie
- 86 g miez de dovleac copt
- 190 g faina
- un praf sare
- 1/4 lingurita praf de copt
- 1/4 lingurita bicarbonat
- 1 1/2 lingurita scortisoara
- 1/4 lingurita nucsoara
- 1/4 lingurita cuisoare macinate
- 90 g ciocolata taiata cubulete
Mod de preparare:
1. Mixati untul moale cu zahar brun si zahar tos, pana cand acesta se topeste. Adaugati pireul de dovleac si esenta de vanilie. Intr-un alt vas amestecati faina cu praf de copt, bicarbonat si condimente.
2. Adaugati amestecul solid la cel lichid si amestecati cu o spatula de silicon, incorporand si jumatate din cantitatea de ciocolata. Refrigerati aluatul pentru cel putin 30 de minute.
3. Preincalziti cuptorul la 180 C. Formati cu o lingura biscuitii si asezati-i pe o tava tapetata cu hartie de copt. Infingeti deasupra restul de ciocolata si dati-i la cuptor pentru 8-10 minute. Dupa ce i-ati scos lasati-i sa se raceasca cel putin 5 minute inainte de a-i muta pe un gratar de bucatarie, sa se raceasca complet. Sursa
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu