miercuri, 19 februarie 2014

Creamy Cheesy Pasta

Familia noastra poate fi numita "la nostra famiglia", atat de mari mancatori de paste suntem :) ! In fiecare zi sunt in cautarea unei noi retete la fel de buna ca ultima. Cea pe care v-o prezint astazi o puteti face daca aveti putina supa de pui sau va pregatiti sa faceti si supa de pui.



Ingrediente
- 250 g paste (eu am flosit tagliatele cu spanac)
- o lingura unt
- o lingura faina
- 90 ml supa de pui
- 90 ml lapte
- 1/4 lingurita usturoi pudra
- un praf piper macinat
- 40 g parmezan ras

Mod de preparare
1. Puneti la fiert apa cu sare pentru paste. In timp ce fierb pastele topiti intr-o tigaie untul. Adaugati faina si amestecati pana se omogenizeaza. Adaugati supa si laptele in fir subtire, amestecand in continuu, pana obtineti o compozitie usor ingrosata.
2. Adaugati parmezanul, usturoiul praf si piperul. Turnati apoi pastele si amestecati pana ce acestea sunt acoperite in totalitate de sosul alb. Serviti calde simple sau cu parmezan deasupra. Sursa

Un comentariu: