Reteta e de la gourmandine iar Sofi pur si simplu le adora. Din cantitatile de mai jos ies destul de multe, de aceea eu le-am servit ca aperitiv, dar merg si ca fel principal alaturi de garnitura favorita.
Ingrediente
- 800 g piept de curcan
- 250 g ricotta
- 200 g parmezan
- 2 oua
- 5 catei usturoi
- patrunjel verde
- sare, piper, faina
Mod de preparare
Se toaca marunt patrunjelul si usturoiul. Se taie cuburi mari pieptul de curcan si se toaca la robot. Se amesteca cu branzeturile, usturoi, patrunjel, oua si condimente. Se modeleaza chiftelute de marime potrivita si se tavalesc prin putina faina. Se scutura de exces si se prajesc in doua tavi cu ulei incins. Se scot si se aseaza intr-un vas tapetat cu hartie de bucatarie absorbanta. Gustul cel mai bun il au calde, dar se pot servi si reci.
Tare bune aceste chiftelute!
RăspundețiȘtergerebuna ideea, nu am mai incercat demult ceva din curcan
RăspundețiȘtergeredelicios! vreau si eu una mica mica
RăspundețiȘtergere